We use cookies to target ads and analyze site traffic. By clicking ‘Accept’ or continue the navigation, you consent to the processing of your data by us and third parties. Accept View Cookie policy
EN ES CA

Rens a Finlandia

Ren mascle amb les banyes cobertes de borra.

Ren mascle amb les banyes cobertes de borra.


El ren (Rangifer tarandus) és un mamífer que pot arribar a un pes de prop de 200kg i una alçada a la creu de mes de 1,1m. Habita la tundra i els boscos de taigà d'Euràsia i Amèrica del Nord. Els mascles solen ser d'una mida més gran que les femelles i disposen d'unes banyes més desenvolupades. Les banyes creixen i cauen anualment, durant el període de creixement estan coberts de borra. S'alimenten d'herbes, fulles i líquens que busquen en els boscos de coníferes, bedolls (com podem veure en les fotografies) o a la tundra.


Ren amb la borra de les banyes acavada de caure.

Ren amb la borra de les banyes acavada de caure.


Etiquetes: lapland, reno, reindeer




montserratnatural.com @Copyright 2020